Beste ouders, ketten, oud leiding, Chiro- sympathisanten,

Zoals jullie al gehoord hebben zijn er extra maatregelen genomen omtrent het Coronavirus. Zo werd er ook in nauw overleg met minister Dalle en Chirojeugd Vlaanderen beslist om alle activiteiten van de Chiro tot en met 31 maart te annuleren.

Concreet betekent het volgende: 

  • Van zondag 15 maart tot zondag 31 maart zal er geen chiro gegeven worden.
    Wij houden jullie op de hoogte ivm de aanvang van onze zondagen
  • Het eetfeest van 14 en 15 maart zal niet doorgaan
    Zoals eerder al gecommuniceerd werd moeten wij met pijn in ons hart het eetfeest uitstellen naar zaterdag 9 mei. Jullie zijn allen van hartelijk welkom ‘s middag (11u30-15u) en ‘s avonds (17u30-21u30). Noteer deze datum alvast in je agenda, wij hopen jullie dan te mogen verwelkomen.

Meer informatie betreft de inschrijvingen volgt later.

Indien er nog vragen zijn aarzel niet om contact op te nemen met onze groepsleiding Lina of Fien.

Wij danken jullie voor het begrip

De Leidingsploeg.