❗INFO KAMP❗

Beste ouders en ketten,

De gemeente van Gedinne heeft laten weten dat we pas de 17e mogen beginnen met onze voorwacht. Door het noodweer verandert de planning dus een beetje, maar zoals het er nu naar uitziet kan ons kamp met de ketten gelukkig vanaf de 18e gewoon doorgaan.

In plaats van de 16e vertrekken de leidingsploeg en aspiranten de 17e ’s ochtends naar de kampplaats om de tenten op te zetten. De tiptiens vertrekken ook een dag later dan gepland op fietstocht. De tiptiens worden de 17e om 6u op de Chiro verwacht, de kerels om 7u. Voor -12 en tito blijft het vertrekuur hetzelfde: de ketten worden de 18e om 13u op de Chiro verwacht. Omdat de meeste leiding op de kampplaats blijft om verder te werken, gaat het ‘vertrekmoment’ wat minder uitgebreid zijn dan anders (het toneelstukje doen we ’s avonds op de kampplaats). De bus vertrekt rond 13u30. Voor sloeti verandert er niets; zij moeten de 21e naar de kampplaats worden gebracht.

De valiezen moeten nog steeds de 17e tussen 17u en 19u naar de Chiro worden gebracht. Vergeet dan ook niet de medische fiche van uw kind(eren) mee te nemen. Omdat de voorwacht dus met een dag is uitgesteld, blijft de leiding de 17e op de kampplaats en hebben we ouders/oudleiding/sympathisanten nodig om de camio en valiezen in te laden.
Wie de 17e van 16u30 tot 21u30 wil en kan helpen, mag Nele contacteren via +32473658205.

Dit is allemaal onder voorbehoud, maar we hebben er goede moed in. We blijven de situatie opvolgen en houden jullie verder op de hoogte. Voor de terugkeer blijft alles normaal gezien hetzelfde.

Als u vragen of bezorgdheden heeft, kunt u groepsleider Arno steeds bereiken via +32495727127.

Tot op kamp! Groetjes, De leiding

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.